KENDİLERİ KÜÇÜK KALPLERİ BÜYÜK ANA SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZDEN DUYGULANDIRAN DAVRANIŞ

Ana sınıfı öğretmenimiz Duygu AKKAN öğrencilerimizin yardımlaşmayı öğrenebilmesi için güzel bir uygulama düzenledi. Öğretmenimiz ülkemizde yaşanan deprem felaketinde yaraları sarmak adına okulun kapalı olduğu süreçte veli ve öğrencileri bilgilendirerek sınıfı ile yardım kampanyası düzenledi. Ana sınıfı öğrencileri harçlıklarını biriktirerek okul açıldığı zaman sınıftaki Afad kumbarasına attı. Okul açıkken de öğrencilerimiz bir hafta kampanyaya yardıma günlük devam edildi. Süreç sonunda toplanan para sınıftan bir veliye verilerek resmi Afad hesabına yatırıldı. Yardım etme duygusunu yaşamak yaraları sarmaya çalışmak öğrencilerimizi mutlu etti. Ayrıca bu uygulamayı ana sınıfımız Kızılay Haftasında da Kızılay'a yardım ederek yapmıştı. Öğretmenimize uygulaması için teşekkür ediyor, öğrencilerimizi örnek davranışlarından dolayı tebrik ediyoruz.

02.03.2023 500

02-03-202302-03-202302-03-202302-03-202302-03-202302-03-202302-03-202302-03-202302-03-202302-03-202302-03-2023