ANA SINIFI VELİLERİMİZE BİLGİLENDİRME SUNUMLARI YAPILDI

Ana sınıfı öğretmenimiz Duygu AKKAN velilerimize deprem öncesi alınabilecek tedbirler ve deprem sonrası yapılabilecekler hakkında bilgilendirme  sunumu yaptı. Ayrıca KADES uygulaması ve şiddet türleri , tüm acil  numaralarının 112 de birleşmesi ve gerekli durumlarda kullanımı ve bağımlılıkla mücadele ile ilgili sunumlar yaparak velilerimizi bilgilendirdi. Ana sınıfında devamlı öğrenci velilerimizin tam katılımı ile sunumlar tamamlandı.

02.03.2023 113

02-03-202302-03-202302-03-2023