AİLE BİRLİĞİ TOPLANTIMIZ YAPILDI.

2019-2020 Aile Birliği Genel Toplantımız 4 Şubat 2020 Çarşamba günü okulumuz toplantı salonunda gerçekleştirildi.

10.02.2020 100

Okul Müdürümüz Mehmet Ali IŞIK'ın başkanlığında geçen toplantıda; Çin'de görülen koronavirüs hastalığı sebebiyle gerekli koruma ve kontrol önlemlerinin alınması amacıyla, evlerde velilere yönelik tedbirler gözden geçirildi.Okul Müdürü mehmet Ali IŞIK; "Bu kapsamda, Sağlık Bakanlığı'nın yazısında belirtilen koruma ve kontrol önlemlerinin  okulumuzda  eksiksiz uyguluyoruz,  evlerde de temizlik ve hijyen şartlarının hassasiyetle yerine getirilmesi önem arz etmektedir." Dedi.

"Ayrıca devamsızlık ve okula geç kalmaların da en aza indirilmesini istiyoruz.Bu konuda cvelilerimiz üstlerine düşen görevi yerine getirmeliler."Dedi

DyNed Dil Eğitimi ve Eba Bilişim ağı portalı hakkında velilere bilgilendirme yapan Okul Müdürü Mehmet Ali IŞIK, İnteraktif öğrenmenin öğrenmeyi kolaylaştırıcı yönü olduğunu, öğrencilerimizin interaktif öğrenmeden faydalanması gerektiğini söyledi.